De geschiedenis van de tulpenklok

Het was in 1876, een soort tijdperk genaamd de Tulpengeneratie. De zwoele, zwoele sfeer van romantiek en stroperige melkfabrieken van de jaren twintig had plaatsgemaakt voor de generatie jonge vrouwen die bekend staat als de tekorten. De wereld was in een opgetogen stemming en nieuwe uitdagingen stonden voor de oude.

Terwijl de wereld in verbijstering verkeerde, was de technische wereld van de chemie met grote sprongen vooruitgegaan en had ze een revolutie teweeggebracht in onze wereld. Niet alleen dat – de wetenschappelijke meetmethode had zijn moderne uitdrukking gevonden in meetinstrumenten en andere "moderne" dingen.

Van metingen van gewicht en volume, tot vloeistoffen en gels, tot de geslachten en rassen van mensen (en dieren), het was ook technologisch mogelijk om tijd te meten. Op de een of andere manier leek de toekomst zo dichtbij, dat het mogelijk leek om tijd te definiëren.

Experts in meettechnologieën gingen nog een stap verder in dit concept en maakten gebruik van uiterst nauwkeurige klokken. De op batterijen werkende klok verraste iedereen. Pas na de Tweede Wereldoorlog kwam de radio in beeld.

De uitvinding van de radio ontstond tijdens het Manhattan Project. Op dit project, de Amerikaanse en Britse Atomic Clock Company (in feite de belangrijkste fabrikant van beide apparaten). In een beslissing die iedereen verraste, won het Britse bedrijf het contract. Dit was geweldig nieuws voor het bedrijf, want het betekende dat zij de enigen zouden zijn die zo'n geweldige nieuwe gadget zouden maken.

De radiogolf wordt opgevangen door een ontvanger die in een klein instrument is ingebouwd en vervolgens digitaal versterkt om een ​​patroon te produceren dat door de ontvanger wordt opgemerkt. Dit patroon staat bekend als een radio-uitzending en kan zijn sterkte over het hele spectrum behouden.

Hoe ongelooflijk het ook mag klinken, de ontvanger kan Dieven, weerballonnen, signalen en zelfs muggen doorkomen. Moderne technologie heeft echter grotendeels de noodzaak geëlimineerd voor de bestelwagens van dieven om levende gaslantaarns te dragen, of de muggendragers van Doornroosje, om hun uitgezonden "piep-piep-piep" de hele nacht te dragen.

De atoomklok wordt ook veel gebruikt in veel delen van de technologische industrie. Hoewel het oorspronkelijk was ontworpen om de inflatie te berekenen, wordt het veel gebruikt als een nauwkeuriger vorm van de koekoeksklok.

Feitelijk hebben vertegenwoordigers van wereldwijde organisaties de koekoeksklok geadopteerd als de officiële tijdwaarnemers in hun organisaties. De United States Atomic Clock is de meest bekende, maar de British Clock Company produceert ook meerdere modellen.

While the first cuckoo clocks were very basic affairs, the next generation clocks continued on the path of improvement. As you well know, the time has an settled meaning. It is at our disposal to define it. The measurement of time includes 3 types:

* Runner – the time displayed is the time accurate to within a few fractions of a second

* Buy – the time displayed is the time accurate to within a few fractions of a second

* Post – the time, if any, is the fluorinated atomic mass of the substance which gives the precise definition of time

* Float – the time, in degrees format, is the exact expression of the physical dimension of the substance

* millise – the time, in degrees format, is the exact expression of the physical dimension of the substance

Bovendien is het interessant op te merken dat de meeteenheden, graden, geslachten en minuten niet overal ter wereld hetzelfde zijn. De GPS (geostationair aardgravitatienetwerk) en Bounce zijn tegenwoordig de belangrijkste middelen om de tijd te meten.

Concluderend: om de tijd te berekenen, vanaf elke locatie, oceanen, grondmounts of hemelse tv's, moet je in staat zijn om je tijdbereikklok precies te laten stuiteren zoals de meting van getij. Uit dit feit kan worden gezegd dat de tijd die wordt weergegeven door het navigatiesysteem zoals weergegeven op de tv geen exacte wetenschap is, omdat Bounce het primaire middel is dat wordt gebruikt.

Samengevat, de tijd die wordt weergegeven door de tijdweergave-indicator in de markt, voldoet ver onder de nauwkeurigheid die in deze functie wordt vereist. Dit is de reden waarom het is om een ​​van deze systemen te verplaatsen om alternatieven te overwegen voor hun positioneringsnauwkeurigheid.