Hoe gebruik je je droger en je stijltang

Kleine stijltang

Wat doet een Leave-in Conditioner?

Leave-in conditioner, of ontklittende haarconditioner, is een product dat conditioneert zonder het haar te kammen. Dit kam-achtige product is gemaakt om te helpen knopen en breuken uit het haar te schudden. Leave-in conditioner werkt geweldig voor degenen die krullend haar hebben, en proberen het te ontwarren. Leave-in conditioner is een goede keuze voor wie lang haar heeft en het wil ontklitten en stylen.

Hoe kan ik mijn klanten zover krijgen dat ze hun droog- en stijltang gebruiken?

De beste manier om je klanten zover te krijgen dat ze hun droog- en stijltang gebruiken is door met ze te praten. Laat ze gaan zitten en vertel ze wat de eerste probleemgebieden zijn. Deel de producten uit, en terwijl de klant de vraag beantwoordt, verdeel je het product over de gebieden. In zekere zin is dit een verkoopkans, dus wees niet bang om je droger en kleine stijltang te gebruiken.Als je je klant had gevraagd om een product te gebruiken dat ze nog niet eerder hebben gebruikt.

Hoe kan ik mijn droger meer laten doen dan alleen hun haar drogen?

Er zijn twee manieren om je haar te drogen met een haardroger.

Stuiter je föhn onder de kraan van een gootsteen terwijl je je haar droogt. De hete lucht uit de droger zal bloemenwater verstuiven dat zal helpen om het haar te beschermen en te voeden.

of Span je droger in een opwaartse beweging in de nek van je klant. Maak vervolgens een “traan” sjaal vast aan de buitenkant van het haar. De druppelsjaal vangt de föhn op, zodat je bij het drogen van het haar het haar niet hoeft af te laten koelen voordat je het gaat stylen.

Er zijn twee manieren om krullend haar te drogen met een föhn.

Zorg ervoor dat het haar helemaal droog is.

Neem een deel van het haar en wikkel het rond de loop van de föhn. Kies een plek waar de zon je haar niet zal verbranden. Bevestig vervolgens een diffuser zodat de hitte niet op het haar zal blazen. De diffuser zal ook het haar beschermen. Kies een andere sectie van het haar en zet het rond de diffuser. Laat het haar een beetje vochtig.

Vervolgens verhoogt u de warmte van de haardroger en stijlt u het haar. Als de tijd het toelaat, laat je de klant zijn haar uitborstelen eens het droog is. Zo niet, dan laat je droog krullend haar in een poofy stijl totdat je het uitborstelt.

Föhnen kunnen het haar beschadigen wanneer het haar te weinig vocht bevat.

Was je haar dagelijks met een krulversterkende shampoo [http://www.hair-care-support.org/medicinal-hair-care/scrubs.html] die de schubbenlaag optilt en de punten beschadigt. Of gebruik een zachte shampoo.

Breng een volumegevende mousse aan op handdoekdroog haar en style het zoals gewenst.

Laat het haar regelmatig knippen om gespleten punten te verwijderen. Het trimmen duwt de schubbenlaag terug en geeft het haar meer vocht.

Vermijd het haar te kammen als het nat is. Het haar breekt dan gemakkelijk af.

Föhn het haar met een föhn en laat het haar op natuurlijke wijze drogen. Borstel het vervolgens uit tot in de punten.

Als het haar nat is, laat het dan aan de lucht drogen.

Laat het haar professioneel stylen in een salon. De kapper zal het haar knippen en stylen in een opwaartse beweging, waarbij verschillende soorten knopen worden gebruikt. Dit zal de schade aan het haar tot een minimum beperken.

Gebruik professionele conditioners ter vervanging van professionele shampoos. Het haar moet na de shampoo en voor het gebruik van een conditioner worden geconditioneerd. Laat het haar licht vochtig.

Gebruik tussen shampoos en conditioners voor in de salon. Er zijn twee soorten conditioners, een voor haar dat af is en een andere voor haar dat af is. Laat de conditioner ongeveer twee minuten zitten. Het helpt om het vocht in te sluiten.

Met het gebruik van verschillende haaroliën kun je het haar glanzend houden. Een olie zoals jojoba olie, emoe olie, amandel olie, en argan olie zijn geweldig voor het coaten en beschermen van het haar. U kunt ook een leave-in conditioner gebruiken.

Laat je haar regelmatig knippen om van gespleten haarpunten af te komen.