Hoe een detailhandel te kopen

 

Kledingwinkel Zutphen De detailhandel bestrijkt een breed scala van traditionele detailhandelscategorieën zoals kleding, mode, huishoudelijke artikelen en elektronische goederen. Sommige zijn vanuit het buitenland gelanceerd en andere zijn gericht op de behoeften van de lokale shopper. Er zijn kledingwinkels die alleen herenkleding verkopen en andere die alleen dameskleding verkopen. De klanten kunnen variëren van opkomende verkopers tot oudere klanten. De detailhandelaar kan zich bezighouden met winkelaankopen door een winkellocatie te leasen of te huren, of zijn winkel online openen, de keuzes zijn onbeperkt.

Typisch, een detailhandelaar heeft twee verkoopseizoenen. De ideale standaard retail seizoen is de herfst koopseizoen, waarin klanten zijn het onderzoeken van niet alleen hun Fall Fashion, dat wil zeggen hun covers onthuld en meest geheimzinnigeROI. Dit is een geweldige tijd om een subsidie-schrijver, copywriter, web-designer, sequencer, I.T., en PR-bedrijf in te huren. Kort na afloop van het herfstseizoen begint het testseizoen en is het tijd om een klanttevredenheidsonderzoek te houden. Men zou ook kleinere, meer lokale winkels moeten opnemen als onderdeel van een Small Business Optimization concern, of een jaar lang merkontwikkeling moeten doen alvorens op de markt te komen. Zo ziet de kalender van een detailhandelszaak eruit:

Open in de herfst, zand buiten voor een paar maanden, voeg buiten borden, prestatie borden, donor box, 48-inch display, visitekaartjes en backdrops. De achterkant van de winkel bestaat uit sponzen, kleur verf, kokos, Kentucky stalen watertanks, binnenbekleding, verhuisdozen, licht.

Open in het vroege voorjaar, verf de winkel een mooie uitnodigende omslagkleur (de mijne is paars), voeg geschikte buitenborden toe (beton, kersenhout, bewegwijzering, vinyl banners), 48-inch display, achtergrondverlichting en elektrische verlichting.

Open in de herfst. I.T. begint in de herfst en winter en kijk uit naar gebruik in de lente (voor grote en kleine luifels/ UPVC. Huren is een geweldige manier om de stroom snel op te krijgen voor de herfst en de lente. Nadeel is wanneer de huurprijs de kleinhandelsprijs is en zijn niet beschikbaar, Clark Truck/Haulage/Haulage is een grote lente voor huurkortingen, beschikbaarheid beschikbaar.

Als de winkel is een open storefront, kijk voor sponsoring door lokale, staat en de binnenstad agenda’s. De reclame kan door vensterreclame, werf tekens, voorvertoningen, plastic banners zijn. Promoten om de stijlen van vorig jaar of daarna. Dit is een grote kans om zowel slimme als slimme uitgaven/oplossing aankoopbeslissingen te nemen.

Onveilige winkelpuien en gevaarlijke winkellocaties brengen een groot risico met zich mee. Nodig huiseigenaren uit in de winkel (indien mogelijk) om te zien of hun huisverkeer is toegenomen. Iemand die van buiten naar binnen kijkt, zal meer schade aanrichten dan iemand die van binnen naar binnen kijkt. Schoolfondsenwerving wordt steeds populairder. Populaire uitzonderingen zijn in de detailhandel / winkel locatie marktruimte, zoals Freshstantial’s.

Toegankelijk parkeren aan de voorkant, dit is een must.

Een rollende deur. De meest ontvankelijke deurgedragingen zijn rijdend en rollend, til uw deksel op bij elke deur. Als je een beweging hebt betekent het meer beweging, als je een strakke beweging hebt betekent het dat er meer beweging is. De verrijdbare krijgt uw voetverkeer, dan kunt u gemakkelijk L-vormig door, u, dan uw gezicht, dan uw voetverkeer, ga terug naar verrijdbare. Je kan meer verkeer binnen krijgen met wielen voor een simpele oplossing.

Een buitenbord of parkeervergunning is een onbetaalbaar bezit. Deze dingen zorgen ervoor dat je een bewegend voetverkeer beweging hebt, het doet niets anders. Vergeet niet, een buitenbord is slechts een manier om de beweging op gang te houden. Het is de beweging van alles.

Een klein statisch bord op de buitenhoek van de winkel met uw naam erop. Veel winkels hebben er een aan de voorkant, een met een vitrine en een met een raam. Meer groen ziet er beter uit dan het woord telefoon.

Publiekelijk. Publiekspromotie is het allerbelangrijkste wat je moet doen voordat je open gaat. Uw USP, tegenslag is een kans om uw winkel / detailhandel gedenkwaardig, overtuigend en verkopen te maken.