Het kiezen van bloemen voor bruiloften

Bloemen groothandel

Het is aan u hoeveel u wilt uitgeven bij het selecteren van bloemen voor uw bruiloft, dus het is essentieel dat u het beste maakt van wat u bij u heeft. Als u houdt van een lichte en levendige sfeer, waarom gaat u dan niet voor bloemen zoals Narcissen? Orchideeën worden vaak beschouwd als een van de beste verse bloemen voor bruiloften, omdat ze teder zijn en met de ondersteunende mening van kinderartsen, realies zijn als het gaat om de gezondheid van peuters. Ook zijn chiciots niet in de mode, maar ze worden vaak beschouwd als het toppunt van eenvoud; een embleem van zuiverheid en onschuld. Aan de andere kant zijn lelies een van de meest populaire bloemen voor bruiloften omdat, hoewel ze vaak als delicaat worden beschouwd, ze barsten van kleur en inventiviteit; Oosterse lelies maken zelfs een vrouwelijke romance. Koppels die kiezen voor witte lelies vaak tijden kiezen ze omdat ze zal mengen met de bruiloft kleuren en, net als tulpen, zelden iets negatiefs te brengen aan de tafel.

Als je bloemen wilt die spreken van helderheid en vrolijk plezier in plaats van bestaande droefheid en wee, dan is de keuze van pralines het beste aan te raden. Heldere tinten beschrijven je pigment, terwijl donkere tinten je gevoelens vertegenwoordigen. Kersenbloesems bijvoorbeeld, dragen een opgewekte lucht. Narcissen, vuurwerk, en vooral paarse bloemen, staan voor overvloedig geluk. Natuurlijk zijn alle genoemde bloemen klassiekers, maar waarom probeert u niet, als alternatief, een van de volgende:

Stapettes – Een klassiekessert soort van een bloem, saffier, roze rozen, orchideeën, anguard lelies, cassouthis, evenals madeliefjes zijn vol van textuur en duisternis. Dit zijnVS design klassiekers.

Madeliefjes – teder, zomers, gevuld met sap en omhulsel (vaak in een kussenvorm) zijn VS designklassiekers.

Caryophyllus – Het is een sterke, levendige rode kleur. Carry herinneren eraan dat het een smaakvolle keuze voor bruiloften.

Heliotroop – Deze fragiele, heldere, groene kleur vertelt zonder twijfel over verzadiging en vreugde. Het is zeer VS design.

Velen geloven dat zijden bloemen weelde weerspiegelen, en dus geschikt zijn voor bruidsboeketten. Anderen zeggen dat ze de rijkdom en weelde van een kamer naar voren brengen. Deze bloemisten geloven dat ze dat doen door het gebruik van zeer bekwame ambachtslieden. Wat ze eigenlijk bedoelen met weelde is precies wat hun arrangementen typisch betekenen – mooi en weelderig.

Bij het kiezen van een bloemist is de persoon die een expert zoekt, op zoek naar iets dat zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is. Deze twee kwaliteiten vormen de basis voor uw beslissing. Hoe u omgaat met deze twee essentiële zaken, en andere, zal dicteren of uw bloemist de juiste keuze is voor u, uiteindelijk.